Questions

Vad gjorde du kl 08 imorse: okej tyvärr så e klockan 06:11.. vaknade av en dröm
Vad gjorde du för 15 min sedan: satt vid datorn
Det sista du sa högt: godnatt, älskar dig
Det senaste någon sa till dig: älskar dig
Vad har du druckit idag: inget
Vad var det senaste du åt: mammas mat :)
Vad var det senaste du köpte: kläder!
Vad är det för färg på din ytterdörr: typ... grå :S
Vad är det för väder hos dig nu: -20 'C och massa snö
Godaste glassmaken: choklad, alla gånger!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja jag vet inte
Sover du tungt: inte alltid men ibland gör jag väl det
Drömmer du mardrömmar: sällan faktiskt
Trivs du med ditt jobb: har inget just nu, ska ju plugga :)
Favoritklädsel: myskläder hehe
Favoritlåt just nu: åh vilken svår.. another day med amy diamond gråter jag till haha
Vad ser du om du tittar till höger: mitt smink på soffan och sörens dator
Vad gör dig glad just nu: att det är nyår idag och fest för hela slanten
Vad ska du göra härnäst: stänga balkong dörren, jag fryser ihjäl ju
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: irriterad för att jag är vaken så tidigt och inte kan sova mer
Favoritgodis: hm.. belgisk choklad och salt/surt godis!
Kläder just nu: min röda siden pyjamas
Sommarplaner: åka utomlands med emma
Hur många kuddar sover du med: 4
Spelar du något instrument: nja, inte nämnvärt
Morgon eller nattmänniska: hm. inget av de
Vad är viktigast för dig: att min familj och mina vänner mår bra och är lyckliga
Är du kittlig: hihi ja
Snarkar du: har nog hänt ja
Stjärntecken: skytten
Äckligaste insekten: spindlar!!!!!!!!!!!!
Längtar du mest efter just nu: kvällen :) nyårskvällen :)

EN SNABBIS...

Hej allihopp!

Är så sjukt trött nu, har haft en låång dag med massa shopping (jajjemen, i -18 'C har jag shoppat), städning och massa annat som behövdes fixas inför nyårsfesten imorgon som ska va här hemma hos mig o sören. Det värsta är... att vi inte är klara än haha! Så jag ska hoppa i säng nu tidigt så att jag orkar gå upp i bra tid imorgon och fixa det sista.

Ikväll har jag & älskling vart hos mina föräldrar på en jättegod middag mitt i allt, så jag fick träffa dom igen efter resan :) Det var hur mysigt som helst och maten delicious såklart. Som alltid... :) De fick även en present ifrån thailand och jag sören fick våra julklappar :D Det blev ännu mer presentkort för min del och även lite annat smått o gott.. Så tack för det :)

Nej nu måste jag gå... Hoppas ni har det bra där ute i kylan.

KRAM
nilo

Estée Lauders Pure Color Lipstick i färgen Classic Red


Måste bara tipsa er om det absolut bästa klassiskt röda läppstiften alla gånger... Det är detta från Estée Lauder. Det har en long lasting effect, sitter HUR bra som helst. Men till skillnad från andra long lasting läppstift så är detta inte sådär torrt, utan krämigt och mjukgörande för läpparna. När man har en så stark färg så oroar man sig lätt för att färgen ska flyta ut eller försvinna. Detta satt som berget hela kvällen och sen torkade jag enkelt bort det med en servett som var lite fuktad med vatten, och vips så var det borta!

Kom dock ihåg att grunda med läpp penna och gärna primer om du har en, så sitter det garanterat på plats. Priset ligger på ca 150-200 kr om jag inte tänker helt fel nu.. minns inte riktigt.

Nyansen är den perfekta, klassiska röda, så som man tänker sig att den ska vara. Ett plus är ju också att det är fint & lyxigt utformat, piggar upp i sminkväskan.. :)  5/5 i betyg ♥♥♥♥♥

Böcker lästa på Thailand resan och tankar kring dem!


Bok 1, "Elsas Mode" skriven av aftonbladets egna Sofi Fahrman läste jag på den 10 timmar långa flygturen upp till Thailand. Det var underhållande läsning eftersom man hela tiden trevar mellan att tro att hon skriver om sig själv - eller om det bara är påhittat. Jag tror själv att en del av det som står är hämtat från hennes liv och sen resten är skrivet för att piffa upp historien. Men den rekommenderas varmt till alla modeintresserade små tjejer där ute som jag hehe .. :)




Bok 2, "Om jag kunde drömma" skriven av Stephenie Meyer, den första boken i Twilight serien handlar om de första mötet mellan Edward och Bella ur bådas synvinkel. Underhållande och otroligt romantisk roman men har man sett filmen så känns det nästan som att man redan har läst boken faktiskt. Vilket iofs inte är förvånande. Men jag ser fram emot att läsa resten av böckerna i serien för att följa fortsättningen.. Rekomenderas till alla, det är en sån bok som man bara måste läsa helt enkelt, för att kunna pricka av på sin "böcker-jag-måste-läsa-lista" :)

Vissa episoder i boken utspelar sig inte alls i filmen och andra utspelar sig verkligen till punkt och pricka efter boken så att säga. Så det är kul att se skillnaden. När man väl kom in i boken så var det svårt att slita sig.

Så TACK underbara Lina för att jag fick denna bok på min födelsedag! ♥

Synd att jag tog med mig för få böcker på resan dock...


2 DAYS LEFT TO NEW YEARS EVE! CAN'T WAIT, IT'S GOING TO BE CRAZY!



Kvällen blev toppen


Inspirerande inredning!


Nu är vi hemma igen efter att ha vart på middag hos min kära svärmor, blev en sen julmiddag :) hon är underbar som fixar det till oss (hennes mat är ... FANTASTISK!) så vi fick lite jul trots att vi var borta i thailand över julafton! :) måste jag säga en gång till huuuur skönt jag tycker det är att vara hemma?.. hehe tror inte det va. Nu har jag HUR mycket som helst att göra de närmsta dagarna då det kommer bli nyårsfest här hos oss på nyår med middag & hela baletten för de inbjudna! Och allt ska styras nu de här dagarna med mat och alla andra tusen saker ni vet... Så det är full rulle. Morgondagen är t ex redan utstakad trots att jag egentligen inte har tid med något annat än det jag måste göra.. gaaah. Får försöka hinna med allt så gott det går!

Men nu är det dags & hoppa i säng för som sagt, imorgon är en dag med MASSA och göra...
Så GODNATT på er allihopp och hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag :)






ÄNTLIGEN HEMMA I SVERIGE




Heeeej allihopp!

Nu är jag äntligen hemma! Kom hem igår kväll efter ca 24 timmar resande.. 12 timmar flyg plus bil & taxi turer var vi framme hemma till slut. Så skönt! Det är så vackert här med all snö! Och kallt skönt! HAHA! Sov som en stock i min sköna säng inatt.. men mina kuddar och mina rena lakan och med älsklings harry!

Har tagit en låååååång dusch i mitt underbara badrum.. det var den skönaste duschen på länge hehe. Sen fixat håret & sminkat mig och guess what.. I LOOK HUMAN AGAIN :D LIKE MYSELF:D wiho. nilos back! Ska snart iväg på en härlig middag med min älskling.

Jag gjorde en enkel make up idag men med blod röda läppar till. Känns ovant men jag gillar det. Vad tycks? Kanske blir röda läppar till nyår.


Estée Lauder läppstift i färgen Classic Red (jag älskar taxfree)



Och min älskade väska har äntligen anlänt! Blev överlycklig när jag fick paketet imorse... Den är .... UNDERBAR. Det går inte att beskriva glädjen haha... Den är to die for. Min första Hermes birkin bag :) Kvalitén är på ett helt annan nivå, inte likt något jag sett förut. Älskar den! Halvtaskig cam bild men det får duga =) Ja menar ni vet ju redan hur dom ser ut.. ;)



PUSS PÅ ER!


MERRY CHRISTMAS & A HAPPY NEW YEAR TO ALL OF YOU


Sista timmarna pa phi phi island

Nu har vi checkat ut fran vart hotell och vart och kakat (med allt bagage som vi slapar pa haha). Nu sitter vi pa ett internetcafe och fordriver lite tid da var bat gar harifran halv tva in till fastlandet. Darifran ska vi sen ta en taxi upp till flygplatsen (nastan) for o checka in pa ett hotell. Hur har ni det dar hemma? Tror ni ja far komma hem till nagon sno? hoppas det. skulle va kul. fast lite jobbigt att jag bara har flipflops som skor haha.. kul i sverige nar det ar massa sno :P neda, pappa ska ta med skor till mig. hehe.


 


Tsunami memorial day och lite blandade bilder fran senaste tiden


soren pa underbara monkey beach


min vatten melons drink (notera att alla mina "drinkar" ar alkoholfria drinkar gjorda pa farsk juice fran frukt)


jag snorklar!


semesterns roligaste bild? HAHA jag snorklar iaf och min rumpa ser ut som tva flytbollar...


ett kopcentrum som vi var pa i pattong. stort och bra! me like! shopping shopping



jag och ronald mcdonald pa kopcentret snackar lite


har handlat en hel del, bland annat dessa utsokta chanel orhangena :)



har vagat mig ut efter att vart valdigt sjuk i flera dagar, ligger som ni ser i klader och under 2 parasoll i radsla av att branna mig igen. rorde inte vattnet den dan kan jag saga.



bilden ar tagen idag pa tsunami memorial day pa phi phi island. det syns inte sa bra men bakom mig ser ni bord dar det lag hundratals rosor och bilder pa manniskor som tragiskt nog dog i flodvagen. hela dagen har det varit aktiviteter i stan och folk har lagt ut mangder med rosor, munkar ber, det bjuds pa mat osv. fint men valdigt sorgligt.



Idag var vi pa en bat tur igen pa phi phi (vi gillade bat turen sist sa vi tog samma igen, eller rattare sagt, soren ville garna snorkla igen sa jag foljde med for hans skull). pa baten traffade vi den har trevliga familjen som var fran sverige. den lilla pojken blev bastis med soren och den lilla bebisen var huuuuuuuur sot som helst. en liten svensk kottbulle hehe.






Som ni forstar sa har jag blivit frisk sen sist, bade jag och soren. vi har rest tillbaka till phi phi och spenderar vara sista dagar har. Imorgon aker vi in till fastlandet och sover var sista natt pa ett hotell nara flygplatsen eftersom vi maste vara pa flygplatsen fem pa morgonen. sa snart ar var resa slut. vi har haft det bade bra och daligt och needless to say sa har vi fatt mycket erfarenhet och overall sa har det vart en fin resa. thailand ar valdigt fint och manniskorna ar valdigt trevliga och hjalpsamma. det enda som gjort det tufft for min del ar att en nara slakting till mig gick bort tva dagar innan vi flog hit. chocken la sig nar vi var har nere och sorgen har kommit och det ar tyvarr inget man kan gora nagot at, det spelar ingen roll om man ar i paradiset, man har sorg i hjartat anda. utover det sa lyckades vi aven bli valdigt sjuka bada tva, speciellt jag, vilket inte gjorde nagot lattare. men vi har overlevt och det kanns skont att vi snart flyger hem. fa se snon igen. och allt som hor sverige till.


sa puss pa er
vi hors snart igen
nilo


langtaaar heeeeem........ jatte sjuk

fyfan...... jag hatar allt just nu...javla varme...... jag mar sa daligt.... har vart jatte sjuk i tva dagar nu, inna pa dag tre... extrem diarre, spyr, feberfrossa, huvudvark, vatskebrist, brant mig...... JA ALLT helt enkelt.... ja spydde ner hela vart badrum..... och papperskorgen......FYFAN!!!!!!! och ja som aldrig spyr......... usch......... sen ett tag hade jag sa hog feber att soren var tvugen o duscha mig iskallt vatten i duschen... jag bara grat av smartan..... kunde inte sova heller, var pa toa flera ganger i timmen.....

har pimplat var medicin som vi kopte med oss for det har men fan anda... imodium plus, trevis och alvedon..... de har vart de varsta dygnen i mitt liv.... och ja langtade hem som tusan.... ville bara hem till mamma och emma... som en tva aring ungefar.... soren tog hand om mig dock.. ja lag bara o gnallde och hallucinera och grat konstant typ....at ingenting pa tva dagar nastan... (INTE LIKT MIG)



och nu nar jag antligen borjar bli battre sa har soren blivit dalig ocksa.... fyfan....
och idag ska vi "flytta" till nasta stalle, till pattong.. sa vi har en taxiresa framfor oss....... SER INTE fram emot det..... kommer val spy ner hela javla taxin ........vill ringa mamma men jag har inte haft kraft nog att ga ut och fixa telefon kort och hitta en telefon automat... saknar mamma.... saknar sverige.... saknar KYLA......... saknar harry...saknar emma...saknar alla... saknar riktigt tryck i vattnet i dusch javeln.... saknar sveriges TORRA luft (mitt har blir krulligt som jag vet inte vad)....saknar min sang...... saknar sno...... saknar svensk mat.....

jag har hatat thailand de senaste dygnen som ni kanske forstar.... har suttit fast pa hotellrummet de senaste dagarna... inte ens orkat ga ner till restaurangen eller datorerna (vi bor pa vaning fyra och det finns ingen hiss, jag har varit for svag for att ga).......

ett tag funderade jag seriost pa att soka upp ett sjukhus. jag ville bara do, sa daligt madde jag...jag har aldrig varit med om nagot varre i hela mitt liv....




JAG DOR AV DEN HAR JAVLA VARMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYLLO ER SOM AR I SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KALLT OCH SKONT!!!!!!!!!!!!!!!





nej nu orkar ja inte klaga mer...........ska forsoka ga upp till hotellrummet (de fyra helvetes vaningarna som jag maste ta trappan upp i) utan att svimma eller spy ner hela trappen... packa det sista i vaskorna.............forsoka bara ner vaskorna..........checka ut...........ta taxi till pattong och checka in pa nya hotellet..............och sen bara dacka direkt i sangen...............






BE TILL GUD ATT JAG BLIR FRISK SNART
inte ens vaskorna intresserar mig just nu.......... da ar det illa...........


hejda........



Framme i Phuket

Nu ar vi framme. Det har vart en laaaang dag och an sa lange sa imponerar inte karon speciellt bra pa oss.  Vi funderar pa att aka tillbaka till phi phi island...! Det var sa fint dar.... men vi ska ge phuket en chans och utforska mer innan vi bestammer oss.. vi har trots allt tio dagar till i thailand.

Sen vi kommit fram har ja tagit en laaaaang dusch och sen har vi vart ute o kakat och nu ar klockan ganska mycket. imorgon ska vi till kamala.


Lite bilder pa nya hotellet som vi ar pa:

vart rum (ja det blev enkel sangar for rummen med dubbelsang var slut)


pool omradet! jattemysigt!



so long ding dong pa er!
och tack for kommentarerna :)


Pa resande fot i solen

Nu har vi checkat ut fran vart hotell pa Phi Phi island och var bat till phuket gar halv tva (nu ar klockan halv tolv pa dagen har). Vi aker till phuket idag och vi har fixat hotell och allt sa de ar bara att checka in. skont! det blir nice! Idag har vi bara tagit det lugnt och packat om vaskorna for resan.

Det ar blandade kanslor att lamna phi phi, det ar verkligen jatte jatte vackert har... men forhoppningsvis kommer man inte bli besviken pa phuket heller.




Nasta gang ja uppdaterar e vi i phuket!
STOR KRAM

UPDATE

Hej pa er..!
Nu ar klockan snart 20.00 har... emma du fragade hur tidskillnaden ar, vi ar sex timmar plus har borta. Sa nu ar det val tidig eftermiddag hos er dar hemma i sverige. Idag har vi haft en riktigt rolig dag! vi paddlade kajak ut till en annan strand pa on som viisade sig vara huuuuur vacker som helst. sand len som ja vet inte vad och blatt vatten. dar fanns ocksa sma mini apor som jag matade med bananer!! hur sota som helst haha. de kom fram o tog banen ur mina hander jag dog ! saa sota. Sen paddlade vi tillbaka efter nagra timmar och kakade mat. Sen akte vid med en san har "turist" bat tur, som akte runt pa olika stallen med oss. det var hur bra som helst. vi fick se ons alla hall och kanter och alla gomda strander. det finns manga fina strander! sa vi stannade och badade pa nagra stallen och snorklade!!!! as laskigt forst haha for det fanns massa massa fiskar! och andra konstiga djur! jag tog min cyklop och utforskade vattnet runt omkring baten. hur fantastiskt som helst. fiskarna simmade mitt bland oss. det finns hajar ocksa men vi sag inga. de ar radda for oss manniskor ocksa sa de till oss. de gar att se dom tidigt pa morgonen. man kan sta mitt ibland hajarna och de ar helt ofarliga sager dom. spannande men laskigt!!

sen har vi klattrat lite i bergen och badat annu mer och sen fick vi god mat och blev korda tillbaka till hamnen. jag maste bara saga att thailandarna ar varldens trevligaste och snallaste manniskor. soren sager att de ar pga deras religion (buddister till viss del) men jag vet inte. jag tror de ar generellt snallare bara helt enkelt. idag pa bat turen sa var de valdigt noga med att vi inte forstorde korall reven och sa till exempel nar vi badade och snorklade, att vi inte skulle skrapa ner eller ta nagot fran naturen eller vattnet. det tycker jag ar bra!!


usch vad jag babblar. emma du blir val cp av det har haha. din tatuering ar jattefin foresten!!! nej nu maste jag ga. PUSSS

nilo o soren
thailand


yummii svalkande...


pa en restaurang vid vattnet




vi i paradiset


haha ser ut som en mexikan... hade solen ogonen








solnedgangen.. ser ut som ett vykort!?


Resan hitills i bilder!


Pa flygplatsen (arlanda), kaka lite mat och soppa tax free


Det forsta vi sag nar vi kom fram till phi phi Island!!



wooow det ser ut som nagot ur en resekatalog .. ni vet... men den har gangen ser det verkligen ut sahar pa riktigt!!!



precis kommit till stranden direkt fran bat turen till on, efter 12 timmars flyg plus tva timmars resa i thailand till on.. trott men glad!!!



soren e ocksa glad men trott :)



vi satte oss och at mat med den har utsikten over vattnet och stranden!



min forsta kokosnotsdrink (soren hade lovat att jag skulle fa kokosnotsdrinkar i thailand sa den har har jag vantat pa ska ni veta). jattegod!! och kall och svalkande



stranden (helt plotsligt blev det lagvatten! ser ni hur vattnet har dragit sig tillbaka?) jatte lang grunt och massa sma fiskar! jag har sett krabbor ocksa i korallreven! jattefina!



Frukost imorse vid stranden!



jag drack en smoothie gjord pa farska jordgubbar, iskall :) saaaa gott! man kunde valja vilken frukt man ville sa jag kommer nog leva pa dessa hehe...




 Nu dor datorn av att ja laddat upp sa mycket bilder haha sa det far racka for idag!
Har shoppat idag ocksa massa trevligheter hittade jag :D pissbilligt ocksa saklart! nu ska vi ivag o ata och ikvall blir det beachparty som vi blivit inbjudna till med mat och allt pa stranden! trevligt trevligt.

 

tanker pa er darhemma, tack for kommentarerna, de ar kul o lasa :) stooor kram

 

nilo o soren
thailand

jag just nu (har forsokt frascha till mig men det ar fan omojligt i 35 graders varme och fukt!!! haha)


Heeeej fran thailand!!! emma jag vet att du inte orkar lasa haha men forsok

Nu ar vi har!

Vi kom fram tidigt pa morgonen har i thailand och phuket hade precis borjat vakna upp. Varmen ar slaende och fukten likasa. Vi tog en taxi ner till hamnen i Phuket Town och sen en bat over till Phi Phi Island, var destination. Val framme stod vi bara och gapade.... FYFAN VAD VACKERT DET AR!!!!!!! heeeelt sjukt vackert! blatt fint vatten, vita strander, kokosnotsdrinkar, palmer, gronska.... helt underbart. Det ser ut som paradiset!

Vi hittade ett jattebra hotell. Billigt ocksa!
Sen gick vi ner till stranden och tog vara forsta drinkar. Jag tog en kokosnotsdrink :) Det ar liksom farska kokosnotter som de oppnar upp och satter ner sugror i, DELICIOUS!!!! Vi forsatte vara heeeelt hanforda av hur vackert det var.

Vi gick ner till stranden och badade i det underbara vattnet.. Varmt och skont men anda svalkande! Solen ar jattestark och jag har redan fatt marken efter bikinin, forsta dagen!

Sen har vi atit supergod mat, thaimaaaaaaat...... hahah... allt e sa gott ju! Vid tre tiden pa dagen gick vi tillbaka till hotellet for soren var riktigt trott efter resan. Vi sov 7 timmar och sen gick vi upp igen och har vart ute sen dess :) Jag har gjort manikyr och pedikyr, mina fotter och hander ar som NYA! De ar riiiktigt duktiga pa vad de gor, valdigt nogranna och billigt ar det ocksa!

Alla manniskor ar jattetrevliga :)



BILDER KOMMER. Har inte med mig kameran nu for det var inte planerat att vi skulle till internetcafe. Fixar bilder imorgon troligtvis. Tanker pa er darhemma och onskar ni var har allihopp.


STOR KRAM O PUSS
nilo o soren
thailand





JUST NU I CAMEN PA DATORN


Lämnat Harry

Nu har jag med hjälp av emma, packat & städat klart här hemma. Resväskan står redo, det är bara tandborste och sånt kvar som man tar på morgonen. Vi var och lämnade Harry hos emma också med alla hans saker. As jobbigt .. låter väl skit töntigt haha jag förstår det men fan han är min lilla bebis ju.. och nu berättar emma att han jamar ledset efter oss.. sånt gör ont i hjärtat :( han förstår ju inte vad som händer lillen. Men han kommer ha det bra hos emma. Lina du får hälsa på ibland och gosa med honom. Han tycker om dig.. <3

Älskar min lilla plutt.


Vila i frid älskade du

Oj vilken dag det blev.... Imorgon åker vi till thailand och vi började dagen med att åka iväg till apoteket så att jag kunde hämta ut min medicin... Jag fick en stark känsla av att jag ville hälsa på maman zari som låg på sjukhuset och titta till henne innan jag åkte därifrån. Så jag började leta efter vart det var hon låg. Det var inte lätt, jag åkte upp och ner med hissen flera gånger och gick ut och tittade på våningarna för och se om jag kände igen mig. Till slut hittar jag min släkt som alla står svartklädda utanför en dörr. En släkting förklarar för mig att hon somnat in och att det är dags att säga hejdå. Jag blir helt chockad. Jag var ju här för bara någon dag sen... Och nu var hon borta. Jag skulle bara komma o hälsa på.. Jag visste inte att hon hade gått bort igår kväll. Mamma ville inte berätta för mig eftersom de visste att jag skulle resa iväg imorgon. Så jag vart helt chockad.. Jag gick in i rummet och där låg hon fridfullt. Jag gick fram och sa hejdå, kysste hennes panna och smekte hennes hand. Alla grät. Hemskt.. Sen åkte jag med familjen och släkten hem till mormor.

Så det är med väldigt blandade känslor som jag nu måste packa min resväska och börja göra iordning här hemma eftersom vi reser imorgon... Jag önskar vi inte reste imorgon men det finns inget vi kan göra. Vi har inget avbeställningsskydd på biljetterna. Maman Zari var mittpunkten i min släkt. Hon höll ihop oss alla. Hon brydde sig om ALLA. Oroade sig för alla. Hon var världens snällaste. Vi brukade skoja och skratta tillsammans. Hon älskade att skratta. Inga ord räcker egentligen för att beskriva henne. Tårarna forsar nerför mina kinder då minnen är allt jag har kvar. Den sista tiden mådde hon väldigt dåligt och led... så nu är hon någonstans bättre. Vila ifred. Vi älskar dig så mycket allihopp. Och vi vet att du älskar oss. ♥




 

 

 

 

 


KÖPT NY DATOR :) SÅÅÅ FIN :) MODELL hp dv2-1110eo WHITE



happy me!

BLAIR WALDORF



Wiiihoo





Yees antagen! Blir plugg till våren :D känns riktigt bra!
Ser ni vad kritvit jag är haha... Lagom till att åka till thailand och bli n*ger!!! Kommer fan bli kolsvart haha.. Idag har jag rosett diadem i Gossip Girl anda och ska ut en sväng på stan och fixa lite grejer. Hoppas ni har det bra :

PS, veronica du undra hur länge vi blir borta i thailand, vi är borta mellan 13-28e dec (2 v). KRAM


(bild hittad på google)


Shoppat (igen) och förstört mitt fina pepparkakshus :(

Nu är nyårsklännigen fixad, tack för presentkortet som jag fick igår tjejer! :)

Föresten, ja har dödat mitt fina pepparkakshus. Jag fick för mig att jag skulle skydda huset från min katt harry, så jag ställde in det i ugnen över natten så det skulle få vara ifred. Sen igår, när jag skulle laga kyckling, så sätter jag på ugnen på 250 grader och går därifrån och tänker att den ska få värmas upp. Efter ett tag börjar det lukta konstigt. Jag går in i köket och inser att mitt pepparkakshus står i ugnen i 250 graders värme. Får panik och sliter upp ugnsdörren och där ligger mitt pepparkakushus platt.. som en pannkaka.... alldelles ihopsmält till en pöl.... mitt fina verk!!! förstört.... fan vad sur ja blev. ropade förskräckt på sören. som att han skulle kunna göra något åt saken. tänkte på emma. nu kommer hon bli arg på mig för att ja e så klantig. blev ledsen :( mitt fina hus. poop också. aldrig mer pepparkakshus i ugnen. ringde emma. berättade. hon börja garva. inte fan var det kul tyckte ja! men men. de tyckte visst alla andra =P hm.




Dagens shopping går nog i lite mys-tema?... :P



Blev en runda på stan för o handla det sista inför resan och även lite småsaker som jag ansett mig behöva.. (kan man skriva så? ansett? haha). blev en mjukisdress i mörklila a la kardashian (googla haha), en siden pyjamas precis som när ja va liten hihi... lite nytt smink. Ett halvt apotek av allt man kan tänka sig behöva på resan =P och ja.. allt såntdär! förutom det så fyller jag ju 21 gamla år idag och har blivit lite firad för det också.. men firandet är helt utspritt, blev lite firad igår, lite idag, o så kommer de bli mer imorgon haha så, ja.. lite knas, men så får det va. Tack iaf för alla gratulationer via sms, telefonsamtal, mail, facebook och allt sånt. :) Har blivit bombad på mobilen sen typ halv fyra igår natt. Haha.. Jaja, nu måste jag hoppa i säng. Pusss från en gammal 21 åring. uäh.

SÅ BLEV PEPPARKAKSHUSET! HARRY SOV SIG IGENOM DET MESTA... FICK ÄVEN SMYGSTART PÅ MIN FÖDELSEDAG GENOM PRESENTER FRÅN EMMA & SÖREN.. :) DET BLEV EN SUPERDAG HELT ENKELT




IDAG SKA DET GÖRAS PEPPARKAKSHUS...och knäck! :D



GODNATT

dödstrött efter en lååååång dag.... håller på och däckar och klockan är inte ens tio.... det är ingen idé att försöka hålla sig vaken, lika bra att gå och lägga sig... så godnatt på er!


(gammal bild på mig och harry)

Lussebullsbak & Julmys



Idag har jag tagit världens längsta promenad i det som börjar likna vinter här! :) Frost och is och minusgrader.. hoppas vi får se någon snö innan jag åker utomlands. Den här julen blir ju lite annorlunda mot andra år eftersom jag kommer ligga på en vit strand istället för att vara hemma hos svärmor och äta jul mat... Så vi försöker få vår "dos" av jul så gott det går innan vi åker. Jag & Emma bakade lussekatter idag, finfina blev de. Innan vi åker ska jag hinna med ännu mer julbak, gärna lite julbord också och massa, massa födelsedagsfirande med alla vänner. Så det känns bra :)




11 dagar kvar tills jag åker till Thailand - LÄNGTAR! Måste börja fundera på packningen och fixa allt som behöver fixas innan vi åker... 2 veckor i solen, åh det ska bli såå skönt!







RSS 2.0