Quote Walt Disney


I brist på nya bilder kommer lite gamla blandade


















Underbara höst

Nu är hösten här på riktigt och det börjar bli riktigt kallt..! Men ändå så mysigt :) Löven ändrar färger och hela stan ser annorlunda ut... Min höst har varit ganska spännande hitills. Praktiken på Mist Stockholm butiken i Marieberg verkar utveckla sig till en anställning som Makeup Artist innan årsskiftet och butikschefen får som hon vill :) Så jag håller tummarna och jobbar på. I dec blir det utlandsresa med sören. Och innan dess ska vi lyckas tapetsera om hela lägenheten SJÄLVA. Haha det kommer bli spännande... Kommer hem lagom till att fira nyår med vännerna och sen är det nytt år :)

Imorgon är jag ledig så jag tänkte passa på och städa & fixa lite i lägenheten. På torsdag ska jag vaccineras för hepatit A och B... usch, nålar.... Men det är lika bra och få det gjort innan vi åker till Thailand så jag inte behöver oroa mig för det. Nästa vecka kommer det vara visning på Marieberg som Mist kommer samarbeta med så då kommer det vara full rulle i butiken och det verkar som att VD:n också kommer komma förbi så då får jag träffa honom också. Spännande! Han är en grym make up artist som jobbat över hela världen och har över 22 års erfarenhet. Skulle vara sjukt kul att se honom jobba på modellerna. Skulle säkert lära mig massor. Hoppas! 




Jag sminkar Emma & Malin hemma och gör dom fina ;)  Me in action! Jag ser btw ut som en sumo brottare med mitt hår sådär hahaha...men vi var faktiskt hemma och tog det lugnt så jag var inte i ordniing gjort direkt..




twitterlångt inlägg

älskar mitt jobb! :)

Bokat & klart, 13-28 dec åker jag & s till thailand i 2 veckor :)

vi ska bland annat hit, som ni ser på bilden, till phi phi island. paradise or what. längtar!


busy day

idag är det mycket som ska fixas och jag som inte kommit upp ur sängen förens alldeles för sent..... jag kunde inte sova inatt, eller jag somnade och vaknade typ vid 3 och kunde inte somna om. låg vaken i flera timmar. gick upp, drack vatten, kissa, väckte sören och klagade, han försökte få mig och somna men han somna bara själv haha. så där låg jag och vred och vände. tänkte. klia mig i huvudet.

till slut somna jag på morgonen tror jag. vaknade när sören skulle iväg. somnade om. vaknade igen vid tio och var pigg. damp tio. klockan är mycket nu. och jag har tusen saker att göra idag. så nu sätter jag igång.


HAPPY FRIDAY :D

Från och med idag praktiserar jag på Mist Stockholm i Marieberg






skickade min ansökan idag.... fick svar på direkten från VDn som erbjöd mig praktik och jag skrek mer eller mindre ja haha.. ööverlycklig! så nu får ni komma förbi och säga hej i mist butiken på marieberg köpcentrum för där jobbar jag :) Mist Stockholms produkter är av otroligt bra kvalité, de håller hur länge som helst och är super dryga (kan jag säga efter att ha jobbat lite med produkterna själv och använt dom privat).

kommer praktisera där tills årsskiftet och om allt går bra så blir det anställning sen!



värt att fundera på


Quote DVF





"The most important relationship in your life
is the one you have with yourself
because no matter what happens
you will always be with yourself"





THE SEPTEMBER ISSUE - filmen om legenden Anna Wintour, vogues editor in chief - inspirationen till djävulen i djävulen bär prada filmen, alla fashion freaks måste se den här! she is a living legend


så uttråkad

gud vad jag är uttråkad. vaknade tidigt imorse och gjorde mig iordning, gick ner till vårt lilla bageri och köpte nybakat bröd till frukost. sen har jag vart och kört ett hårt pass på gymmet, fyfasiken säger jag bara. gosh vad jag kämpade idag :P det gick riktigt bra också. har ställt in siktet på att gå ner ett antal kilon inför thailand resan i dec. ja just det, det har jag inte berättat va? jag & s åker till thailand i dec, vi bokade häromdagen. skönt som tusan ska det bli, vi hinner komma hem precis till jul. bruna och fina hoppas jag.

så.. dagens planer annars? NOLL. visserligen hade jag planerat just det, att det skulle vara lugnt idag men träningen fick igång mig så mycket så nu är jag riktigt rastlös. dator & tv känns as tråkigt. tänkte ta ett eftermiddagspass på gymmet men de var typ inga pass idag efter 15:00. typiskt. såklart liksom. ingen som har tid med mig idag heller. alla är upptagna. ska försöka sysselsätta mig ändå. kanske en lång promenad? hm.



lite inspiration från olivia palermos lilla lägenhet:



MODEVÄRLDENS SNACKIS JUST NU


ni har väl inte missat alexander mcqueen's skor för s/s 2010 kollektionen? galna eller vad!

planer och funderingar på att jag & s åker till thailand 2 veckor i dec


TANKAR KRING FRAMTIDA STUDIER...

svårt det ska vara att bestämma sig då. vad man ska plugga vidare till alltså. igår satt jag och mailbombade hela mode eliten i sverige för att försöka knyta lite kontakter och få reda på lite mer om vad som efterfrågas vad gäller utbildning, för att få in en fot och jobba inom modebranschen i sverige. till min glädje har jag fått en hel del bra svar, har suttit och läst dom nu på morgonen :) det har gett mig en del att fundera på. man vill ju inte gå en utbildning som inte ens efterfrågas på marknaden liksom. men nu har jag fått en del tips och fått upp ögonen för vilka vägar man kan gå. vem vet, nästa höst kanske jag pluggar fashion/journalistik/sömnvävnad... vi får se...


INSPIRATION OLIVIA PALERMO






ÄNTLIGEN!!!



åhh äntligen har den kommit!!!!!!!!!!!!!!
jag vaknade imorse att av dörrklockan ringde. jag vred och vände och tänkte det är väl jehovas vittnen eller nåt och tyckte de var oförskämt att de var ute så tidigt. irriterat stoppade jag en kudde över huvudet och försökte tränga bort ljudet av dörrklockan. efter några sekunders pressande av kudden mot mitt huvud så bestämmer jag mig för att smyga ut i hallen och titta ut ur kik hålet- bara för att. där ser jag ett bud med ett paket. det går upp för mig att det är min chanel, jag sliter upp dörren skriker och kramar budet som såg helt chockad ut hahahhahah.... skriver på fort och slänger igen dörren och sliter upp mitt paket.... och där är den... den perfekta skapelsen.... min alldeles egna chanel 2,55 (jumbo modellen) :)

nu kan jag dö lycklig. har svävat på rosa moln hela dan' kan jag lova.

BIO: COCO AVANT CHANEL

filmen var ... hur bra som helst! efter att ha läst lite om vad andra tyckte om filmen hade jag inte så höga förhoppningar men till min glädje var den riktigt bra. massa inspiration. ett måste för alla fashion lovers.





madness eller adorable?

twitterlångt inlägg

ikväll blir det party för hela slanten!

SORICH/SOPRETTY,MISS YOU LIKE THE DESERT MISS THE RAIN

 


I N S P I R A T I O N - L A U R E N - C O N R A D - C H A N E L 2,55


- O N E - M O R E - R E A S O N -


T H E - H I L L S - & - T H E - C I T Y

ni har väl inte missat de sprillans nya avsnitten av the hills & the city som kom ut på nätet för några dagar sen? i sånna fall, kolla the hills här och the city avsnittet här asap!







när den här låten kommer när man ser olivia palermo i de nya avsnittet på the city... med sin to die for svarta hermes birkin bag... den känslan asså :) HAHAH nöööörd jag vet. crazy for labels. men låten är grym!


G R A T T I S - P Å - F Ö D E L S E D A G E N - M A L I N!!!


N Y - M Å N A D - 1 - O K T O B E R - 2 o o 9



ett 3 veckor långt projekt lider mot sitt slut den här veckan och det har varit riktigt lärorikt och roligt, så det är med blandade känslor veckan kommer avslutas. har precis tagit ett långt bad och skrubbat hela kroppen med en lyxig skrubb, gjort inpackning i håret, ja ni vet - hela kitet :) jätteskönt, speciellt nu när det är så himla kallt ute. imorgon blir det nog en liten tripp till ikea för att köpa lite mysiga doftljus & annat som behövs för att rusta lägenheten inför hösten. känns som att det kommer bli en riktig bra höst/vinter!

RSS 2.0