trött..

idag blev det två träningspass, en hårt konditionspass och sen ett lugnt yoga pass. väldigt skönt men nu är jag också väldigt trött. så med det säger jag godkväll

Låten jag har på hjärnan: Rihanna - Russian Roulette


helloo

bild raderad - den var för ful



Nu har jag vart & gymmat, duschat och i koppen har jag min lunch: kycklingsoppa (nutrilett). Om en timme ska jag jobba! Vågen visar -4kg nu. Wiho! :)


Right now



pluggar för fullt... vart & tränat ett hårt morgonpass på gymmet, sen duschat & käkat och nu är det plugg som gäller en stund framöver.

Godmoorgon!

hej allihopp :)


blogg.se verkar vara lite konstigt idag? alla funktioner verkar inte funka. hm. jaja. Jag har börjat dagen med en blåbärs smoothie och ska iväg till gymmet strax tänkte jag. Senare idag blir det lite extrajobb. Vågen visar fortfarande neråt :)


blåbärs smoothie till frukost! :D yuum

Jay Sean - Down

 

So leave it behind ’cause we, have a night to get away,
So come on and fly with me, as we make our great escape


kort om dagens

  • tränat och bränt massa kalorier
  • tagit promenad
  • jobbat
  • pluggat

dieten går fortfarande bra och jag har inte fuskat något :) känner mig duktig :)

- 3 kg

wiho! gått ner 3 kg nu!

brrrr

gud vad kallt det blev idag då?! gymmet var iskallt trots att vi körde STENHÅRT idag (vi blev svimfärdiga och svettades floder, körde en 1,5 timma, en halvtimma extra alltså).. hos emma är det också pisskallt.. trots en varm dusch. hm. men men.

vägde exakt samma som jag gjorde igår, när jag vägde mig imorse. vilket sporrade mig som fan att köra gärnet idag så jag har gått ner tills imorgon (nästa vägning).

ursäkta om det blir massa vikt babbel hela tiden men det blir lätt så när jag är så fokuserad. haha ni skulle hört oss på gymmet... när vi hade moments of weakness... "tänk dig bikinin!!!!!!" "fan va snygga vi ska va" hahahahah och så där höll vi på... vad som helst för att inte ge upp :P

har inte uppdaterat kring vad jag äter eftersom det i princip är exakt samma rutin varje dag (bar, ett mål med magert kött, smoothie). som bilderna här nere visar om ni rullar ner lite. känns tråkigt att lägga upp samma varje dag liksom :P


Är det någon mer av er som läser som kört igång med träningen? Hur går det för er?


(gammal bild)

Quick update

Hey people :)

Sorry för dålig uppdatering men har vart upptagen mer eller mindre hela dagen. Va på stan imorse med emma eftersom mitt seminarium på universitet blev inställt tråkigt nog... (hade förberett mig och allt). Dieten går superbra! Det är ca 500 kcal som gäller om dagen och vikten fortsätter försvinna. Vi körde ett hårt pass på gymmet idag också. Igår med iofs. Hehe..

Sitter här och knaprar morötter & gurka haha.. och dricker mitt te med mina suketter... Mmm it's a new life..


Hoppas ni haft en bra dag?

Puss

KATY PERRY - WHEN I'M WITH HIM


Mysig söndag



Hello :)
Hoppas ni har en lika skön och lugn söndag som jag... Dagen består av plugg, träning och myskväll med my girl :) Dieten går huuur bra som helst, har tappat 2 kg nu och det har inte ens gått en vecka! yey :) ttyl, puss!

Hemma från gymmet



Nu har jag äntligen fixat mitt gymkort (man måste teckna om kortet efter årsskiftet) och vart iväg och gymmat.

Det blev ett bra hårt pass, svettades som en gris kändes det som. Men det är bra!

Duschat sen, käkat och nu är tvättmaskinerna i full gång här. Emma kanske kommer förbi en stund sen. Det blir en lugn kväll.


Hoppas ni har en fin lördag ♥


Lördags matschema

Frukost: naturdiet bar och vatten, 200 kcal

Lunch: smoothie på jordgubbar/hallon/banan, 90 kcal
Middag:kyckling gjort i ugnen? ca 200 kcal 


+ några koppar te och vatten under dagen



WHAT A BAD LITTLE GIRL I AM



PUSSYCAT DOLLS - BAD GIRL




ääääääääääääälskar lååten...... ♥

Lite dietsnack.. dagens mat intag, mest för att hålla koll på det själv. Bläddra förbi om det är tråkigt ^^

frukost: smoothie på hallon/jordgubbar/några skivor banan och lättmjölk
lunch: ugnsbakad laxfilé (inget tillbehör)
middag: pastasallad med kyckling (med pasta men utan dressing)
+ 3 st jordgubbar
+ ett antal glas vatten/fun light saft

dagens kalori intag: ca 600-700 skulle jag tippa på. är osäker på pastasalladen. men men, det är bra ändå. jag är nöjd. det är faktiskt inte så svårt när man kommit igång.

dagens träning:
100 situps, 30 armhävningar, 45 rygglyft, 30 benböj. massa spring upp och ner i vår trapp hehe när jag fixade med grejer under dan..(försöker göra lite träning även om jag bara är hemma och inte på gymmet)


Vågen visar minus än så länge.. så det är ju bra det med :) Inte så mycket, men något kilo.. har bara vart på dieten i typ 3 dagar än så länge.



Paralyzing me



Every time you messed with my head 
All the things you did and you said
See my scars spell out your name and, you’re paralyzing me


Godmoorgon!


Då har man kickstartat dagens diet med en smoothie :) Gjord på frysta bär & mjölk. Det är superenkelt att göra, jag tar ca 1,5 dl frysta bär (valfri sort men jag brukar ha jordgubb, hallon, blåbär, banan) och 2 dl mjölk (jag köpte lättmjölk som jag använder nu). Mixa ihop, ner med ett sugrör så är det klart =)

Smoothien innehåller ganska mycket fibrer så det är bra för magen. Lättsmält mat och väldigt mättande. Så det är frukosten idag. Får se vad jag ska äta till lunch, kanske en bit lax gjord i ugnen.

Har vart hos läkaren nu också, hade tid här på morgonen. Var där för att jag den senaste månaden hört min puls i vänster öra väldigt starkt. Plus att det kommer och går? Skit konstigt, aldrig haft så tidigare. Blev nojig över att det var något tinitus-liknande. Så jag kollade upp det idag iaf och som tur var så var jag helt frisk! Inga fel på öronen. De kollade mitt blodtryck också för jag har inbillat mig att jag har högt. Men helt normalt det med :) Det där med öronen kunde visst bero på stress. Vilket låter troligt. Har vart lite stressad I guess.

våååår känslor... ÅHH vad jag längtar tills man kan springa runt i jeans shorts, ballerina och ett fint linne - drömmer - BY THE WAY, jag skulle döda för den här miu miu väskan också. den är to die for


The Diet is going well


Dieten går bra än så länge..! Dagens intag brukar bestå av frukt, smoothies på frukt & mjölk, kyckling, vatten, te. Tar även vitaminer för att få i mig allt viktigt när jag äter lite konstigt nu. Har funkat bra i 3 dagar än så länge..:P haha.. be till gud att det fortsätter gå bra för mig.. Försöker få i mig så lite kalorier som möjligt, men ändå ändå något till frukost, lunch och middag. Det svåraste är att dricka så mycket som man behöver när man äter lite. Men men. Jag kämpar på!

Nu är det beach 2010 som gäller

UPDATE: Självklart äter jag grönsaker också ... :P glömde skriva det bara. äter ju sallad och sånt. hehe.. puss

INSPIRATION TURKIET


Wiiie mina UGG skor har kommit :D




De är huuuuuur varma som helst... och jättegosiga på insidan :) är supernöjd!! man kan vika ner kanten som ni ser eller ha den uppe. Min älskling kom och lämna av dom här hos emma där ja är just nu :) Snart ska jag upp på stan och träffa nya arbetsgivaren!

Utlandsresa bokad till sommaren! ;)

Happy News!

Nu är min & emmas resa bokad... Det blir ett nybyggt 5-stjärnigt lyxhotell i Alanya i Juni. En Resort med spa och gym.. ska bli såå härligt. Har aldrig rest ensam med en tjejkompis så det ska bli kul! Vi tog all inclusive också så mat och sånt e fixat.. :) Blir en vecka av sol & bad och återhämtning helt enkelt... Längtar :)

Lite bilder från hotellet från deras hemsida:






Eventful day


(förut idag hos emma)


Hey allesammans,
är hos emma nu, ska sova över här ikväll. Har vart en lång dag men den blev bra till slut. Tack vare mamma & pappa har jag numer ett extrajobb som butiksbiträde i en kiosk på stan några timmar varje helg :) perfekt! Så tack så mycket mami & papi, ni e bäst... ♥ Blir lite extra pengar när man är student och det skadar aldrig, plus lite erfarenhet, vilket också är bra.

Har tittat lite på resor idag, jag & emma ska åka utomlands i sommar bara vi :) ska bli kul. säger till när det är bokat o klart så får ni se vart vi ska :)

Fick fina blommor av min älskling idag också.. älskar dig s <3


INSPIRATION


Onsdag morgon


(bild tagen igår)

Godmorgon folket!

Idag väntar en dag på universitetet med föreläsning av min coola professor i litteraturvetenskap lars-åke skalin! Så det ska bli kul! Sen sticker jag till gymmet med emma är det tänkt om hon mår tillräckligt bra. Sorry för dålig uppdatering men så är det ibland. Vissa dagar har man lust, andra inte.

(fan det är hårspray över hela min dator!!! :P sprayade visst ner den igår när jag fixa håret haha... damp också... )

Annars då? Själv är jag klar typ en timme innan jag ska åka så.. jag har ju lite tid över :P Gick upp imorse och gjorde mig en hallon/jordgubb/banan smoothie som jag sedan tryckte i mig.. usch vad jag inte var sugen. Men går på diet nu så det var bara att få ner den. Väldigt mättande så det blev min frukost. Vågen visar minus 1 kg denna vecka så det är finfint. Ska ta 5 kg i taget. =) snart får jag köpa en ny garderob... (hoppas jag) haha!

Okej nu svamlar jag... whatever. Hoppas ni får en bra onsdag iaf :) KRAM

JORDBÄVNING PÅ HAITI, STÖD AKUTINSATSER

Ingen har väl missat vad som hänt  i Haiti? Det är över alla nyheter... Läs mer om det på aftonbladet t ex...

Skänk 50 kr till läkare utan gränser som hjälper de som är hårdast drabbade, skicka ett sms med ordet  LIV till nummer 72990 och GÖR DET NU

VARJE SEKUND GÄLLER LIV OCH DÖD, VARJE KRONA GÖR SKILLNAD!

Day one done

Good evening friends,

det har vart en lååång dag idag. Började med att jag gick upp och gjorde mig klar för min första dag på universitetet. Det blev en massa info som man försökte klottra ner i ett block så fort det bara gick. Massa broschyrer. Rundvandring på campus, osv. Känns riktigt bra :D Börjar skolan ordentligt på måndag.

Sen blev det gymmet med emma & malin. Jag har sån sjuk träningsvärk sen ki-boxningen igår så det gick inte och köra 110% men jag körde på så gott det gick. Sen hem & duscha och käka (börjar få in rutinen, yey!). Sen har emma vart här nu på kvällen... hon epilerade mina ben haha... TORTYR!!! jag fnissade och vred av smärta vartannat :P men så värt det när det är klart ;)

Nu blir det hopp i säng för jag är dödstrött. Får se vad man hittar på imorgon då.. :)


Ha en skön onsdags kväll alliihopp :) ♥



SEAN PAUL - PRESS IT UP




ps, på fredag är det premiär på kåren.. kommer bli galet... tänkte inte gå men när jag hör den här låten funderar man ju seriöst på att dra ut och trängas på dansgolvet ändå =) ds

Hemklickat

 

Beställt ett par UGG Austraila skor!
Nu är dessa varma sköna skor på väg hem till mig.. :) Det blev modellen "Tall" i färgen Chestnut.


DAGENS TÄNKVÄRDA ORD


TODAY WAS A GOOD DAY!

  • Tränat och svettats som en galning med emma & sofie
  • Fixat CSN inför plugget som börjar snart
  • Rensat garderoben på allt junk (igen hehe) 
  • Tittat på schemat för plugget, det ser riktigt bra ut! första tentan är efter en månad
  • Letat efter vilken kurslitteratur jag ska ha, utan något vidare resultat. Hittar bara gamla kursplaner med biljoner böcker på. Ho ho mamma det blir mycket och betala om du ska köpa min kurslitteratur...
  • Ta en låååång dusch och känna mig riktigt nöjd med dagen..


Tro det eller ej men nu längtar jag faktiskt till skolstarten haha... det är spännande som tusan :D Det börjar den 18:e, alltså nästa måndag. Måste köpa block.. och pennor :D haha! knäppt. Länge sen man gjorde sånt. Lalalalaaaa I'm sooo exciteed and I juuust can't hiiideeee it lalalalaaaa


LÅTEN JAG HAR PÅ HJÄRNAN

 


I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

So no there is no longer you and I - you and I


14 Februari firar jag & S vår 3-års dag, på alla hjärtans dag. Längtar! Får se vad vi hittar på att göra.. men minnesvärt ska det iaf bli :)




(made by me at polyvore.com)

Bästa vän - vad skulle jag göra utan dig? Min själsfrände, älskar dig så mycket. Det finns ingen som du. Glöm aldrig det


Sorry för dålig uppdatering

Hej allihopp!


Fan "thailand-tagent-bordet" sitter fortfarande kvar i fingrarna, ni vet när man har lärt sig något utlänskt tagentbord och hur deras knappar sitter jämfört med vårt... Det är skit jobbigt för jag trycker hela tiden på caps lock haha.. jaja, största I-landsproblemet eller vad?

Idag har ja & malin & emma vart och tränat. Det gjorde vi igår och för nån dag sen också. Vi har vart duktiga den här veckan och kommit igång med träningen ihop nu. Det är ju obviously lättare och göra det tillsammans. På tisdag ska jag och malin köra Ki-Boxning :D Det ska bli skitkul! Spännande. Har aldrigt vart på det förut.

Sen har mamma & pappa varit här på besök och fikat, mycket trevligt :) har duschat & lagat mat och snart kommer emma över en stund. Lägenheten är alldeles kall för balkongdörren stod öppen när jag var på gymmet så att harry kunde gå ut o leka i snön.. haha .. damp kallt..


Jaja nu måste ja röra på mig.
PUSS

NYLIGEN SETT PÅ BIO



Den här såg jag & Emma igår och den var såå rolig haha.. utöver filmen så garvade vi också iofs åt allt och jag lyckades spilla ut emmas fulla cola haha så vi fick hämta mopp och börja MOPPA inne på bion hahahahah.... Okej, åter till filmen: det är sån otrolig nostalgi att ens se sarah jessica parker på bio duken (GUD VAD JA LÄNGTAR TILL SATC 2 KOMMER!!!!!!!!!!!). Och tillsammans med Hugh blir det en rolig, grym film. Tjejfilm dock skulle ja säga.




Asså avatar.... den går inte o beskriva med ord.. det är en OTROLIG film. Jag satt och gapade och sa saker rätt ut på bion haha för den var så bra, man var heeelt inne i den. Så otroligt snyggt gjord. Fin berättelse. Amazing helt enkelt. Ska lätt se den i 3D i sthlm när vi åker upp på Sebastians dopi februari. MÅSTE SES PÅ BIO!

INSPIRATION GOSSIP GIRL


SJUK IGEN........

jaha då var man dålig i magen IGEN då.... det är väl dags o anpassa sig tillbaks till svenska bakterier från de thailändska... kul.... JÄTTEKUL........... jag som skulle träffa roya idag och hon skulle sova över och vi skulle ha tjejkväll o mys och massa sånt..... vet inte om det är så bra idé nu när jag springer på toa en gång i kvarten.....



JAG SKA ALDRIG MER ÄTA UTOMLANDS
NÄSTA GÅNG SKA JAG LEVA PÅ COCA COLA HELA RESAN

Happy new year!

Hej allihoppa

Gårdagen blev super! Eller snarare kvällen hehe. Det blev god middag & firande med massa härliga människor och vi höll igång en bra bit inpå natten... Så det blev verkligen lyckat i år! Alla har vart jättenöjda så det känns bra :) Idag har vi städat & fixat här hemma, segat och  sovit och duschat.. och nu är det redan sent. Blir inga bilder idag på det för jag har inte laddat över de till datorn än, blir väl imorgon kan jag tänka mig.


Hoppas ni också hade en underbar nyårsafton ♥

RSS 2.0