Nilo hissar/dissar


  • Bara det faktum att jag inte mått så här bra på riktigt länge (går inte in på vad och hur och varför men) känns riktigt skönt. Det går bra nu :)
  • Rutiner! Äntligen blir det lite ordning på ens dagar. Visst det är skönt att vara ledig men i längden blir det mest jobbigt och tråkigt bara. Rutiner gör en faktiskt gott.
  • Örebros största blogg, a piece of sisters, har fått kontrakt hos bloggnätverket spotlife (där man hittar många framgångsrika bloggar) :) det glädjer mig och kan dom så kan jag :) grattis tjejer!


  • Svartsjuka och människor som inte kan glädjas åt andras lycka. Det bottnar bara i osäkerhet. Det är bara patetiskt. Vill du liksom inte att folk ska vara glada åt din skull när du lyckas med något? Tydligen inte.
  • Vissa morgonar när man bara vill sova vidare och klockan inte ger sig utan bara ringeer och riiingeeer och riiiiingeeeeeer tills man blir galen och inte kan sova vidare ändå, och går upp
  • Att tjejer i bloggvärlden ofta försöker förstöra för varandra, syftar just nu på dessie och paow, deras taktik och att "tjafsa" lite funkade superbra för att öka deras besöksantal, det var roligt och läsa, men de har lyckats bli osams på riktigt pga bloggarna och nu bråkar de verkligen på riktigt PÅ bloggarna. Skriver skit om varandra och lämnar ut privata saker om den andra. Hur moget är det? Och varför skulle man någonsin göra så mot sin bästa vän/före detta bästa vän? Fattar inte. Helt onödigt.


Kommentarer
Postat av: Harvey Adams

Wow, otroligt att a piece of sisters har gått så högt i statistikerna! Äntligen några bloggare med lite vett bakom pannbenet! Dessutom är det ganska imponerande om man tänker på att deras blogg egentligen inte är så värst gammal heller

2009-09-15 @ 19:15:16
URL: http://arschkatzen.blogg.se/
Postat av: Jockiboi blir uthängd

Radiopojken har hängt ut jockiboi



Glöm inte blogga om de.



Länk: http://Radiopojken.blogg.se

2009-09-17 @ 05:11:14
URL: http://radiopojken.blogg.se/
Postat av: Josephine

Vet du vad Paows blogg heter ? :)

2009-09-20 @ 17:36:08
URL: http://josephinepisto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0